100. YILA YAKIŞIR KUTLAMA

MAY

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı 100. yılında büyük coşkuyla İbrahim Gül Spor Kompleksinde kutlandı. Velilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. ‘100. Yılda Ata’ya Özlem’  temalı lise kompozisyon yarışması birincisi Ali Can, ikincisi Bahar Acar, üçüncüsü Kübra Yılmaztürk ve dördüncüsü Gülse Altındağ’a belgeleri ve hediyeleri okul idaresi tarafından verildi.

Ortaokullar arasında düzenlenen aynı konulu şiir yarışmasında Can Baki birinci, İrem Erbil ikinci, Tuğçe Duru Aydın üçüncü, Nehir Gözaçan dördüncü olarak belgelerini ve hediyelerini almaya hak kazandılar.

9. ve 11. sınıf öğrencilerinin oratoryosunu koronun marşları izledi. Ortaokul Halk Oyunları Ekibinin davul şovu,9. sınıf öğrencisi Berk Portakal’ın zeybek ve 8. sınıfların vals gösterisi izleyicilerden büyük alkış aldı.

ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları arasında gerçekleştirilen ‘Adım Adım Samsun’a’ projesinde Atamızın izinden Samsun’a yürüyüşü gerçekleştiren gençlerimiz Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini okudular.7. sınıf öğrencilerinin Ata’ya cevabı ile tören sona erdi.