ATAMIZI SEVGİ,SAYGI,ÖZLEMLE 80. KEZ ANDIK

KAS

Gediz Konferans Salonu'nda saat 09:05'te çalan siren sesi ile Atamızı Anma Töreni başladı.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından günün anlam ve önemini belirten duygulu konuşmayı öğrenci Göksu Gökdede gerçekleştirdi.
İlkokul öğrencisi Ada Kılınç ve ortaokul öğrencisi Elif Taştan Atamıza yazmış oldukları mektupları paylaştılar.
3. ve 4. sınıf öğrencilerinin öğretmenleri eşliğinde ''Bir Resim Çiz Çocuğum'' adlı anma gösterisi,lise öğrencilerinin oratoryosu,
Son Yolculuk adlı drama gösterisi ve ardından Zeybek izleyicilere duygulu anlar yaşattı.

Eşsiz devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk sonsuza kadar kalbimizde yer alacak düşünceleri, ilke ve inkılapları ile yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 80. yılında sevgi, saygı, minnet ve özlemle bir kez daha anıyoruz.