İSTİKLAL VE İSTİKBAL ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF

MAR

İbrahim Gül Spor Kompleksinde ilkokul ve ortaokul için ayrı ayrı düzenlenen anma programını 11. sınıf öğrencilerinden Bengisu Akbababa ve Enes Dağdelen sundu.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program 9. sınıf öğrencisi Başak Özdemir'in günün anlam ve önemini belirten konuşması ile sürdü.

Düzenlenen İstiklal Marşı'nı okuma yarışmasında birinci olan 3. sınıf öğrencisi Zehra Aslan,4. sınıf öğrencisi Cemre Kaya ve 7. sınıf öğrencisi Can Baki belge ve ödülünü aldı.
Bayrağım şarkısı ve şiiri ilkokul öğrencileri tarafından seslendirildi.Kültür Edebiyat Kulübünün İstiklal Marşı'nın kabulünün dramasının canlandırılması,lise öğrencilerinin İstiklal Marşı'nı seslendirmesi ile tören sona erdi.