MEHMET AKİF’İ ANMA PROGRAMI

MAR

Ülkem Koleji öğretmen, öğrenci ve velileri, İstiklal ve İstikbal Şairi Mehmet Akif’i anmak üzere, İbrahim Gül Spor Salonunda bir araya geldiler. Türkçe Zümresinin hazırladığı program 7. sınıf öğrencilerinden Gökçe Akıner’in sunumu ile gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan anma programı, öğrencilerden Hanze Iraz Şen’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapması ile devam etti.

05-09 Mart 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen İstiklal Marşı’nı Okuma Yarışması’nda ilkokulda birinci olan Defne Acar ve Eda Nur Ünal’a, ortaokullarda birinci olan İpek Kırca’ya belgeleri ve ödülleri Okul Müdürü Esra Cinbiş tarafından takdim edildi. Ardından yarışmada birinci olan öğrenciler İstiklal Marşı’nı coşku içinde okudular.

6. sınıf öğrencilerinin canlandırdığı İstiklal Marşı’nın Kabulü oratoryosu ve koro eşliğinde İstiklal Marşı’nın seslendirilmesi ile program sona erdi.