MİNİKLERDEN MUHTEŞEM PROGRAM

MAY

Anaokulu hazırlık gruplarının yıl sonu gösterisi İbrahim Gül Spor Kompleksinde gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile program başladı.

Okul Müdürü Esra Cinbiş açılış konuşmasını yaptı. Ardından sahneye çıkan minikler Müzik Öğretmenleri ve İngilizce Öğretmenleri eşliğinde Türkçe ve İngilizce şarkılarını seslendirdiler. Beden Öğretmenleri önderliğindeki Modern Dans Gösterisini Piyano dinletisi takip etti.

SCIENCE CUP’TA TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ

Ülkem Anaokulu Science Cup Beppo 2019’da Türkiye 1.’si oldu.Bu anlamlı ödül anaokulu öğretmenlerine 4.kez gururla takdim edildi.

Çek Cumhuriyeti menşei Phor Vedy Science Cup 2019 Bilim Kupasını son 4 yıldır olduğu gibi bu yıl da Ülkemli öğrenciler aldı.

Bilimsel düşünme, muhakeme, üst düzey düşünme, problem çözme yeteneklerini geliştirme amacında olan uluslararası yarışmada minikler, temel mühendislik becerilerinin geliştirildiği 4 proje görevinden en yüksek puan alarak bilim şampiyonluğu elde ettiler.

Şubat,mart ve nisan aylarında verilen görevleri ders içi etkinliklerine yedirerek uygulayan hazırlık sınıfı öğretmenleri, her görevin sonunda görseller ve çıkan ürünlerle raporlandırma düzenlediler. Uluslararası Hakem Heyeti her ay katılımcı okulları tamamladıkları görev sonucu puanlandırdı. Ülkem AnaokuluTürkiye'de katılan okulları geride bırakarak en yüksek puanı aldı.

Belgelerin verilmesinden sonra minikler coşkuyla keplerini havaya atarak bu özel günlerinin tadını çıkardılar. Tüm öğretmenlerin sahneye çıkması ve 100. Yıl Marşını söylemesi ile program sona erdi.

Görsel Sanatlar Zümresinin hazırladığı resim sergisi veliler ve öğrenciler tarafından keyifle incelendi.