ÜLKEMDEN FİLEDE FARKLI SKOR

OCA

Okul sporları müsabakalarında Ülkem Koleji Küçük Kız Voleybol takımı 75. Yıl Spor Salonu'nda Bahçeşehir Koleji ile karşılaştı.Karşılaşmadan galip ayrılan taraf 2-0'lık skorla Ülkem kızları oldu. ilk seti 25-10 kazanan Ülkem Voleybol Kız Takımı ikinci seti de 25-15 kazanarak galibiyetin sahibi oldular.

İlk sette Ülkemli kızlar, büyük baskı ve etkili servisleri ile rakibi Bahçeşehir'in, oyun kurmasına izin vermediler ve büyük set farkı ile rakibini alaşağı ettiler.
İkinci sette de etkili servislerine sağlam savunmalar ekleyen kızlarımız maçtan galip ayrıldılar.