ÜLKEMLİ DAMLA’DAN TEOG’TA TAM PUAN

OCA

23-24 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleştirilmiş olan 1. TEOG sınavına ait sonuçlar açıklandı.

Ülkem Koleji öğrencilerinden Damla Küçükoğlu 120 soruda 120 soruyu doğru yanıtlayarak büyük bir başarıya imza attı. Başarılı öğrenci okulu tarafından küçük bir hediye ile onurlandırıldı.

Planlı ve programlı çalışarak bu başarıyı elde ettiğini söyleyen Damla Küçükoğlu lisede İzmir Fen Lisesi’ni üniversitede ise tıp eğitimini hedeflediğini belirtti.

Ülkem Koleji Okul Müdürü Esra Cinbiş, öğrencisini ve öğretmenlerini bu başarılarından dolayı kutladı. Cinbiş ‘ Öğrencimiz Damla Küçükoğlu, dersleriyle birlikte sosyal ve kültürel alandaki başarılarını Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavında da göstererek taçlandırmıştır. Öğrencimizin başarılarının artarak devam edeceğine inanıyorum. Bu başarılarda emeği geçen öğrenci, öğretmen ve velilerimizi tebrik ediyorum.’’ şeklinde konuştu.

Ülkem Koleji Müdür Yardımcısı Dilek Akgül ise her öğrencinin özel olduğunu belirterek, öğrencilerinden hedeflerini yüksek tutmalarını, çalışıp,inanınca başarının da beraberinde geleceğini kaydederek başta öğrencisi Damla Küçükoğlu’nu yetiştiren ailesi olmak üzere, tüm öğretmenlerini kutladı.

İKİNCİ OTURUMLAR NİSAN'DA YAPILACAK
       8. sınıfta okuyan 1 milyon  170 bin 582 öğrencinin katıldığı TEOG sınavlarının ikinci dönem oturumları 26  ve 27 Nisan'da, mazeret sınavları ise 20 ve 21 Mayıs'ta yapılacak.