ÜLKEMLİ MİNİKLERİN MEZUNİYET HEYECANI

MAY

Ülkem Anaokulu 2017 – 2018 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni  İbrahim Gül Spor Kompleksinde gerçekleştirildi.

Okul Müdürü Esra Cinbiş ve anaokulu sınıf öğretmenlerinin konuşmalarının ardından Türkçe ve İngilizce şarkılar söyledi minikler.

Jimnastik Dans Gösterisi,piyano dinletisi ile tören devam etti.

SIENCE CUP 2018 ÖDÜLÜ ÖĞRETMENLERE SUNULDU

Science Cup 2018 Bilim Kupasında Türkiye 1.’si olan Anaokulu Öğretmen ve İdarecilerine ödülleri sunuldu.

Anaokulu Uğurlama Töreninde Science Cup Bilim Kupasında Türkiye 1.’si olan Anaokulu Müdür Yardımcısı Ceylan Kocabaş tarafından yapılan konuşmada velilerle paylaşıldı.Pohar Vedy Science Cup 2018 1.’lik ödülü Okul Müdürümüz Esra Cinbiş tarafından kendisine verildi.

Anaokulundan mezun olmanın heyecanını yaşayan Ülkemli miniklere belgelerinin dağıtılmasının ardından andımız ve 10. Yıl Marşı ile tören sona erdi.