ÜLKEMLİLER MEHMET AKİF’İ ANDI

MAR

Ülkem Koleji öğrencileri İstiklal ve İstikbal Şairi Mehmet Akif’i anmak üzere İbrahim Gül Spor Kompleksi’nde bir araya geldiler. İlkokul ve ortaokullar için ayrı ayrı gerçekleştirilen program Türkçe Zümresi tarafından düzenlendi.

Mustafa Kemal ve tüm şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Programın sunumunu Ülkem Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencilerinden Zeynep Zeren gerçekleştirdi.9. sınıf öğrencilerinden İpek Melis Öztürk günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

ÜLKEM ANADOLU LİSESİ’NDEN DUYGU YÜKLÜ TİYATRO

Ülkem Koleji Anadolu Lisesi öğrencilerinin sergilediği tiyatro büyük beğeni gördü. İstiklal Marşı’nın kabulunun işlendiği tiyatro duygu yüklü anlara sahne oldu.

İSTİKLAL MARŞI OKUMA YARIŞMASI SONUÇLARI

Ülkem Koleji Gediz Konferans ve Konser Salonu’nda, ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen ‘İstiklal Marşı’nı Okuma Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ödülleri ve belgeleri sunuldu. Ortaokullarda Duru Topraktepe Okul Müdürü Esra Cinbiş’in, Serra İrem Kurt Ortaokul Müdür Yardımcısı Dilek Akgül’ün, ilkokullarda ise Zehra Issımen İlkokul Müdürü Yardımcısı Banu Kadaz’ın elinden belgelerini ve ödüllerini aldılar. Ardından Duru Topraktepe ve Serra İrem Kurt tarafından İstiklal Marşı okundu.