Sportif Başarılar

2017 Başarılarımız

Okçulukta Yıldızlar Erkek ve Küçük Erkeklerde Manisa’da 1.’lik ve Türkiye’de 3.’lük

Yüzme Yıldızlar Erkek Manisa’da 2.’lik

Yüzme Küçükler Bayan Manisa’da 2.’lik

Yüzme Küçükler Erkek Manisa’da 2.’lik

Artistik Cimnastikte Manisa’da 2.’lik

Basketbol Minik Erkeklerde Manisa’da 3.’lük

Voleybol Küçük Kızlar Yunus Emre ilçesinde 1.’lik

Teniste Yıldız Kızlarda Manisa’da 1.’lik

Manisa Okul Sporları Minik Kızlar Takım Satranç Yarışması’nda kızlarda 1.’lik ve 4.’lük

Manisa Okul Sporları Yıldızlar Takım Satranç Yarışması’nda Ortaokul Takımı Genel kategoride 2.’lik

2016 Yılı Başarılarımız

2016 Küçük Kızlar Tenis Müsabakaları Manisa il 1.liği grup içi müsabakalarda 3. lük elde etti.

2015 Yılı Başarılarımız

2013 - 2014 Sezonu Manisa Hızlı Satranç Turnuvası’nda Ülkem Koleji 6- B sınıfı öğrencisi Utku Ayaz AKKAŞ Mavi Grup erkeklerde birinci oldu.

Ülkem Koleji Satranç Kulübü Manisa Çocuk Ligi müsabakalarında Manisa 4. Oldu

2014 Yılı Başarılarımız

Manisa GHİM Yaş grupları Satranç Yarışmalarına katılan okulumuz öğrencileri, turnuvadan büyük başarılar ile döndüler. 7-12 yaş arası düzenlenen yarışmalara okulumuzdan 15 öğrenci katıldı. Müsabakaların sonunda; 10 yaş Genel Kategoride KADRİ HALUK HACAN Manisa Birincisi ,12 yaş Genel Kategoride ALİ DOĞAÇ AKSOY Manisa İkincisi  , 9 yaş Genel Kategoride ADA YANKI ÇİFTER Manisa Üçüncüsü oldular.

2012 Yılı Başarılarımız

Okulumuz öğrencisi CAN AYKOL Satrançta Manisa Birincisi olmayı başardı .

2010 Yılı Başarılarımız

CBÜ Kültür Spor Kulübü sporcusu, öğrencimiz Deniz Şahin hafta sonu Hatay’ da yapılan Federasyon Kupasında 8-9 yaş trio’ da Türkiye ikinciliği elde ederek okulumuzun gururu olmuştur.

Milli Eğitim Bakanlığı’ nın düzenlediği Badminton Turnuvası’nda okulumuz takımları yıldız kızlarda il 3. sü, yıldız erkeklerde il 2. si olmuştur.

2009 Yılı Başarılarımız

Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü Yıldız Kızlar Tenis Turnuvasında Ülkem Koleji Öğrencilerinden Asya ERDEM - İrem KARATAŞ Manisa İl BİRİNCİSİ olup İzmir’de 4 - 8 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. Yıldız Erkekler Tenis Turnuvasında Ülkem Koleji öğrencileri Can Yücel ÇEVİKOĞLU - Yavuz KOCATUĞ Manisa İl ÜÇÜNCÜSÜ oldular.

4-B sınıfı öğrencilerimizden, lisanslı yüzücü Recep Atabey Demir, İzmir´de Atatürk Yüzme Havuzunda düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı müsabakalarında, serbest yüzme dalında Ege Bölge 5. si oldu.

2008 Yılı Başarılarımız

Okulumuz 7/A Sınıfı öğrencilerinden Burak ALTINYAPRAK  Kule Atlama’da 28 sporcu arasında EGE BÖLGE 1.si olmuş , ayrıca 2008 Ağustos ayında düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda 2. olarak 1 altın 1 gümüş madalya kazanmıştır.