Yabancı Dil Başarıları

2017 Başarılarımız

The Big Read Yarışmasında Ege Bölgesinde finalistlik,Türkiye’de 1.’liği

İngilizce Dublaj Yarışması’nda 5. Sınıflar seviyesinde 3.’lük,Lip Sync Öğretmenler arasında 1.’lik

Readsarus Yarışması’nda Türkiye’de 3.’lüğü

2016 Yılı Başarılarımız

Oxford Big Read Yarışması

Özel Ülkem Koleji Öğrencileri, Oxford  Big Read Yarışması'nda,bölge finalistliği elde ettiler.

2015 Yılı Başarılarımız

Cambridge Üniversitesi İngilizce Sınavları (ESOL)

KET sınavına katılan 11 öğrencimizden biri PASS WITH DISTINCTION, dördü PASS WITH MERIT, dördü PASS ve ikisi LEVEL A2 sertifikalarını almaya hak kazandılar. PET sınavına katılan 9 öğrencimizden biri PASS WITH DISTINCTION, ikisi PASS WITH MERIT, dördü PASS ve ikisi LEVEL A2 sertifikalarını aldılar.

Oxford Big Read Yarışması

Ülkem Koleji Öğrencileri, Oxford Üniversitesi Yayınevi’ nin düzenlediği Big Read Yarışmasında, her yıl olduğu gibi bu yıl da, ilkokul ve ortaokul alanlarında bölgesel dereceleri okullarına kazandırdılar.

2014 Yılı Başarılarımız

Cambridge Üniversitesi İngilizce Sınavları (ESOL)

Her yıl, Cambridge Üniversitesi Dil Sınavlarının Key English Test  (KET) ve Preliminary English Test (PET) seviyelerine katılan Ülkem Koleji, 2013 yılına da % 100 başarısıyla damgasını vurdu. PET sınavını 12, KET sınavına ise 26 kişi ile katılan Ülkem Koleji, uluslararası platformda da kendisini ispatlayarak, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Sınava giren 8 öğrenci üstün başarılı, 18 öğrenci A2 seviyesinde başarılı, 12 öğrencimiz ise A1 seviyesinde başarılı derecesini almaya hak kazandı.

2013 Yılı Başarılarımız

Oxford Big Read Yarışması

Oxford University Press tarafından düzenlenen ve öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanabilmeleri ve İngilizce seviyelerini daha iyi bir düzeye getirebilmeleri için organize edilen “Big Read” (Geniş Kapsamlı Okuma) adlı yarışmaya okulumuz 39 öğrencinin kitap değerlendirme yazısı ile katıldı. Üç öğrencimiz yaş kategorilerinde Ege Bölge birinciliği alırken, bir öğrencimiz ise Türkiye Birinciliği elde etti.

2011 Yılı Başarılarımız

Longman Penguin Readers Yarışması

Manisa çapında Penguin Readers - Longman tarafından düzenlenen kitap değerlendirme ve kitap kapağı tasarım yarışmasında, üç öğrencimiz altın, gümüş ve bronz sertifika almaya hak kazandı.

2010 Yılı Başarılarımız

Cambridge Üniversitesi İngilizce Sınavları (ESOL)

KET seviyesinde sınava katılan 10 öğrencilerimizden, sekizi sınavı başarıyla ikisi ise üstün başarıyla geçmeyi başardı.

2009 Yılı Başarılarımız

Cambridge Üniversitesi İngilizce Sınavları (ESOL

KET sınavına katılan 6 öğrencimizden 3’ü PASS WITH MERIT ve diğer 3’ü PASS sertifikalarını aldılar. PET sınavına katılan 8 öğrencimizden 3’ü PASS WITH MERIT, 3’ü PASS ve 2’si LEVEL A2 sertifikalarını almaya hak kazandılar.

Oxford Big Read Yarışması

Oxford yayınevinin düzenlemiş olduğu kitap değerlendirme yarışmasında Ülkem Koleji birçok özel okulu ve Anadolu lisesini geride bırakarak Ege Bölgesi ikincisi oldu.